CNC Verspaner

CNC Verspaner
Functiegroep Mechanisch Uitvoerend
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Veghel
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

CNC Verspaner

Functieomschrijving

Ben jij een CNC Verspaner of wil je dat worden, dan ben je bij Stork aan het juiste adres. Voor onze afdeling in Veghel zijn wij namelijk op zoek naar nieuwe collega's! Als CNC Verspaner houd je je bezig met onder meer CNC, teach-inn en conventioneel draaien, CNC frezen, kotteren, zagen, boren, spieën steken/trekken en tappen. Alle opdrachten zijn volledig maatwerk, wat ervoor zorgt dat de werkzaamheden erg divers en afwisselend zijn. Ook onze klanten zijn zeer divers.

Taken en verantwoordelijkheden als CNC Verspaner:

  • Je gaat geen uitdaging uit de weg en gebruikt je eigen inzicht bij het vervaardigen van revisiewerk.
  • Je maakt nieuwe onderdelen en reviseert onderdelen voor de maakindustrie, food en petrochemie of kleine serie werken;
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd in dagdienst.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Specifieke eisen voor de CNC Verspaner:

  • Je hebt minimaal een technische MBO opleiding en/of aantoonbare werkervaring met conventionele/ CNC verspaning;
  • Je kunt zelf programmeren aan de bank;
  • Eventuele ervaring met teach-inn is een pré;
  • Je werkt in een hecht productieteam en je bent collegiaal ingesteld;
  • Deze functie vraagt om een hoge mate van zelfstandigheid/verantwoordelijkheid;
  • Je hebt geen 9-17 uur mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Veghel
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de CNC Verspaner die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Bas Versnel

Bas Versnel

Gerelateerde vacatures

Constructie Bankwerker

Mechanisch Uitvoerend

Constructie Bankwerker

Functieomschrijving Ben jij een CNC Verspaner of wil je dat worden, dan ben je bij Stork aan het juiste adres. Voor onze afdeling in Veghel zijn […]

Veghel Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Field Service Engineer

Mechanisch Uitvoerend

Field Service Engineer

Functieomschrijving Ben jij een CNC Verspaner of wil je dat worden, dan ben je bij Stork aan het juiste adres. Voor onze afdeling in Veghel zijn […]

Hengelo Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Monteur Rotating

Mechanisch Uitvoerend

Monteur Rotating

Functieomschrijving Ben jij een CNC Verspaner of wil je dat worden, dan ben je bij Stork aan het juiste adres. Voor onze afdeling in Veghel zijn […]

Delfzijl Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.