Constructie Bankwerker

Constructie Bankwerker
Functiegroep Mechanisch Uitvoerend
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Veghel
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Constructie Bankwerker

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Veghel zijn wij op zoek naar een Constructie Bankwerker. In deze functie ga je aan de slag met het zelfstandig vervaardigen van constructies aan de hand van tekeningen c.q. summiere gegevens ten behoeve van industriële installaties en apparatuur.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt zelfstandig vanuit de map met instructies en tekeningen;
 • Samenstellen van onderdelen tot een compleet product;
 • Bedienen van plasmasnij CNC machine, CNC kantbank, digibent buigmachine, div lasapparaten en las manipulator;
 • Aflassen van diverse samengestelde producten;
 • Repareren van stuk gelopen onderdelen van diverse machines;
 • Zelfstandig tot een oplossing komen om onderdelen te repareren;
 • Lassen tig /mag;
 • Je werkt met name met de volgende materialen, namelijk zwart staal RVS en aluminium en diverse slijtvaste metalen.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Specifieke eisen voor de Constructie Bankwerker/montage monteur 

 • Je hebt een afgeronde MBO3 opleiding richting Werktuigbouwkunde, metaalbewerking of constructie bankwerker;
 • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat;
 • Je bent in het bezit van diverse lascertificaten of je bent bereid om deze te halen door middel van interne opleidingen;
 • Een aantal jaren ervaring in vergelijkbare functie;
 • Je werkt zelfstandig en bent stressbestendig en bent in staat om geduldig te zijn, maar ook meters te kunnen maken. Je bent een teamplayer, hebt een klantgerichte houding met uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb je een flexibele werkinstelling ten aanzien van werklocatie en overwerk. 

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Veghel
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de Constructie Bankwerker die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Bas Versnel

Bas Versnel

Gerelateerde vacatures

Field Service Engineer

Mechanisch Uitvoerend

Field Service Engineer

Functieomschrijving Voor onze locatie in Veghel zijn wij op zoek naar een Constructie Bankwerker. In deze functie ga je aan de slag met het zelfstandig vervaardigen […]

Hengelo Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
CNC Verspaner

Mechanisch Uitvoerend

CNC Verspaner

Functieomschrijving Voor onze locatie in Veghel zijn wij op zoek naar een Constructie Bankwerker. In deze functie ga je aan de slag met het zelfstandig vervaardigen […]

Veghel Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Monteur Rotating

Mechanisch Uitvoerend

Monteur Rotating

Functieomschrijving Voor onze locatie in Veghel zijn wij op zoek naar een Constructie Bankwerker. In deze functie ga je aan de slag met het zelfstandig vervaardigen […]

Delfzijl Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.