Construction Manager Mechanical

Construction Manager Mechanical
Functiegroep Project Management
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Antwerpen
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Construction Manager Mechanical

Functieomschrijving

Voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten en maintenance activiteiten bij onze klanten in  regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Construction Manager met ervaring in het coördineren van werkzaamheden op het gebied van Piping & Mechanical in de procesindustrie. 
 
Je komt in aanraking met engineering en werkvoorbereiding tot en met de uitvoering, welke binnen de  overeengekomen afspraken rond veiligheid, kwaliteit, tijd en budget dient plaats te vinden.
 
Als Construction Manager Mechanical bij Stork houd je je bezig met de volgende taken:
 • Je stuurt een site team aan bestaande uit engineering, supervisors, technici, werkvoorbereiding, planning en cost control. Je verdeelt het werk, geeft aanwijzingen en bewaakt de voortgang.  
 • Je bent verantwoordelijk voor het laten uitvoeren van inspecties, controlebeurten en preventief en correctief  onderhoud aan installaties. Je zorgt voor de planning van werkzaamheden, capaciteit, materiaal en diensten.  
 • Je onderhoudt contact met de klant met betrekking tot vaststelling van de scope en voortgang van de werkzaamheden, daarnaast sluit je in opdracht van de klant contracten af met subcontractors;
 • Je rapporteert over de uitgevoerde werkzaamheden en de voortgang van het project en hebt daarbij veel contact zowel met de unit-manager, de projectmanager als met de klant. Je initieert voorstellen aan de klant voor optimalisering van onderhoud, het functioneren van installaties en energieverbruik;
 • Je bent verantwoordelijk voor de financiële voortgang van het contract en werkzaamheden die buiten het contract vallen.

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Functie specifieke eisen voor Construction manager Mechanical

 • Je bent gebeten door techniek (bachelor of master Mechanical Engineering of gelijkwaardig) en beschikt over een ruime ervaring in de industrie;
 • Je hebt ervaring in construction management;
 • Je hebt een commerciële feeling en bent resultaats- en klantgericht;
 • Je bent een vlotte communicator;
 • Je bent  verantwoordelijk voor je team en jouw ervaring in leidinggeven coaching is hierbij van groot belang;
 • Je bent bekend met geldende voorschriften m.b.t. Veiligheid, Gezondheid, Welzijn en Milieu;
 • Je spreekt naast het Nederlands, Engels & Frans.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.
Locatie: standplaats is Antwerpen
Verder bieden wij:

 • Marktconform salaris;
 • Maaltijdcheques;
 • Verplaatsingsvergoeding;
 • Hospitalisatieverzekering;
 • Groepsverzekering;
 • 20 dagen betaalde vakantie en 12 ADV dagen

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.
Stork is samen met Fluor, een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de Construction Manager Mechanical die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter.
Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Stork Recruitment

Stork Recruitment

Gerelateerde vacatures

Project Manager

Project Management

Project Manager

Functieomschrijving Voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten en maintenance activiteiten bij onze klanten in  regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Construction Manager met ervaring in […]

Gent Master Degree/ MBA/PhD
Projectleider

Project Management

Projectleider

Functieomschrijving Voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten en maintenance activiteiten bij onze klanten in  regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Construction Manager met ervaring in […]

Rotterdam Botlek Bachelor Degree (HBO)
Project Manager

Project Management

Project Manager

Functieomschrijving Voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten en maintenance activiteiten bij onze klanten in  regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Construction Manager met ervaring in […]

Antwerpen Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.