Ervaren Field Service Engineer

Ervaren Field Service Engineer
Functiegroep Engineering
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Rotterdam
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Ervaren Field Service Engineer

Functieomschrijving

Voor onze locatie van Stork: Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Ervaren Field Service Engineer.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Je houdt je bezig met het opheffen van storingen en het opstarten, controleren en in bedrijf stellen van tandwielkasten, en daaraan gekoppelde installaties en/of machines;
 • Je bewaakt de voortgang van de uitgevoerde werkzaamhedenen, de doorlooptijd en planning;
 • Actief meedenken en realiseren van meerwerk;
 • Als ambassadeur stimuleer je klanten om meer diensten en/of producten af te nemen;
 • Je adviseert klanten op het gebied van het gebruik, onderhoud, reparaties, risico’s en evt. vernieuwing van de installatie;
 • Je kunt op locatie goed- en afkeurcriteria van onderdelen bepalen;
 • Je geeft leiding aan monteurs en/of onderaannemers;
 • Veiligheid staat bij jou op 1. Dit draag je ook verder uit.
 • Je verzorgt de nodige rapportages en administratie (instelgegevens, benodigde materialen, bestede uren, etc.

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je streeft ernaar dé specialist in jouw vakgebied te worden en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als service engineer van tandwielkasten, compressoren en/of vergelijkbaar hoogwaardig rotating equipment;
 • Je hebt een relevante technische opleiding op minimaal MBO 4 niveau, Werkbouwkundige richting, of vergelijkbaar;
 • Je hebt ervaring met organisatorische en administratieve procedures binnen de serviceafdeling;
 • Je hebt ervaring met het lezen van schema’s en van werktuigbouwkundige tekeningen;
 • Je bent bekend met het gebruik en de toepassing van hulpwerktuigen, gereedschappen en meetinstrumenten;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Verder bezit jij de volgende competenties:

 • Je bent zelfstandig, service gericht. Je gaat met plezier naar het buitenland om klussen uit;
 • te voeren en vindt het geen probleem enige tijd van huis te zijn;
 • Flexibel ingesteld en je bent een teamplayer;
 • Geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling. Kortom, je komt in een Internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden in een team van gepassioneerde collega’s te werken.

Aantal uur per week: 40 uur;
Locatie: standplaats is Rotterdam.
 

Bedrijfsinformatie

Stork is een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management. Dat wil zeggen dat wij een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten leveren, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.
 
Voor onze ruim 16500 medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, een tijdige levering en excellente kwaliteit centraal. Samen werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore powerplatform.

Stork Gears & Services is een onderdeel van de Business Line Rotating Equipment en is met meer dan 50 jaar ervaring dé specialist op het gebied van tandwielkast technologie. We zijn gespecialiseerd in het repareren en modificeren van tandwielkasten.  Je vindt onze klanten in de scheepvaart, de windindustrie, de petrochemie en tal van andere zware industriëen zoals de staal, bagger- en suikerindustrie. Voor onze klanten zijn tandwielkasten het hart van bedrijf kritische applicaties. Bij een defect zorgen wij ervoor dat de klant zo snel mogelijk weer op volle toeren kan draaien! Elk project is uniek en teamwork staat hierbij altijd centraal. 
 

Contact

Ben jij de Ervaren Field Service Engineer die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.
 Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

 

Joris de Haas

Recruiter

Joris de Haas

Gerelateerde vacatures

Quality Engineer

Engineering

Quality Engineer

Functieomschrijving Voor onze locatie van Stork: Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Ervaren Field Service Engineer. Je werkzaamheden bestaan uit: […]

Sneek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Proposal Manager

Engineering

Proposal Manager

Functieomschrijving Voor onze locatie van Stork: Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Ervaren Field Service Engineer. Je werkzaamheden bestaan uit: […]

Sneek Bachelor Degree (HBO)
(Junior) Technicus Projecten

Engineering

(Junior) Technicus Projecten

Functieomschrijving Voor onze locatie van Stork: Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Ervaren Field Service Engineer. Je werkzaamheden bestaan uit: […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Manager Projectmanagement Asset Management Solutions

Otto Witjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Otto Witjes
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.