HR Manager

HR Manager
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Master Degree/ MBA/PhD
Locatie Antwerpen
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

HR Manager

Functieomschrijving

Als HR Manager België ben jij als lid van het HR Continental Europe team verantwoordelijk voor  België (600 FTE). Je maakt onderdeel uit van het management team België.  Je geeft sturing aan het HR team (Shared Service Center en Business Partner, 4 FTE). Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van de HR processen en activiteiten binnen het vastgesteld HR-beleid van Stork. Je bent werkzaam op een breed terrein van verschillende HRM facetten waaronder overleg met diverse medewerkers vertegenwoordigers. De focus in deze rol zal moeten liggen op de ontwikkeling van de organisatie, leidinggevenden en medewerkers. In deze rol rapporteer jij hiërarchisch aan de Regional Director HR en operationeel/functioneel aan de Country Director. 
 
Specifieke verantwoordelijkheden als HR Manager:
 
Business partner:

 • Je bent sparring partner voor de Country Director, leden van het Management Team en andere managers voor de verschillende HR gerelateerde uitdagingen;
 • Samen met deze managers zul je invulling geven aan de HR Visie van Stork:  “We attract, develop, inspire and retain skilled, competent and customer focused people, who are empowered to take the right decisions and act as one team in an environment of continuous improvement”. 

Recruitment & Retention:

 • In samenwerking met de centrale afdeling recruitment zorg je voor tijdige werving van het vereiste niveau / kwaliteit van medewerkers;
 • Je bent actief betrokken bij het wervingsproces door samen met afdelingsmanagers de behoefte te bepalen;
 • Verder begeleid je het selectieproces waarbij jijzelf actief gesprekken voert om de juiste persoonlijkheid te toetsen en zorg jij met support van het Shared Service Center HR voor het afronden van de indiensttreding;
 • Tezamen met de centrale recruitment afdeling maak je het wervingsplan voor België waar de mix van middelen rondom werving in worden bepaald. 

Managementinformatie:

 • Je zorgt voor de kwalitatieve en kwantitatieve HR managementinformatie. Deze informatie wordt gebruikt voor de operationele sturing van de HR-processen en de bewaking van specifieke HR gerelateerde KPI's. 

Opleiding & ontwikkeling:

 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor de uitvoer van de performance en development cycle binnen België;
 • In samenspraak met  de  managers maak je met je team opleidingsplannen voor medewerkers;
 • Je geeft coaching aan managers over hoe zichzelf en medewerkers verder te brengen in hun ontwikkeling. 

Arbeidsongeschiktheid & Employability:

 • Samen met managers draag je er zorg voor dat wij een populatie hebben die een fit is voor de job. Op basis van resultaten uit het medewerkers tevredenheidsonderzoek, het lifestyle onderzoek en het periodiek medisch onderzoek ben je steeds op zoek naar zaken binnen de organisatie welke wij verder kunnen optimaliseren om medewerkers voor nu maar ook de toekomst inzetbaar te houden. Tevens ben jij actief in de ondersteuning van de lijn bij arbeidsongeschiktheid van medewerkers. 

Het is voor jou een uitdaging om de lokale business behoefte te vertalen naar de toepassing en inzet van het HR-instrumentarium, de arbeidsvoorwaarden en betreffende regelingen. Je participeert in HR-projecten binnen Continental Europe. Je bent een echte HR generalist. Met je vakkennis en ervaring draag je bij aan de optimalisering en ontwikkeling van de organisatie en medewerkers en de HR-discipline zelf. Je werkt samen met collega’s binnen Stork en in het bijzonder de diverse HR Expert Centers: Recruitment, HR Shared Service Center, Compensation & Benefits, Legal en de Stork Academy

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 
Specifieke eisen voor de HR Manager:

 • Je hebt een afgeronde Master opleiding met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke, leidinggevende HR-functie;
 • Je hebt diepgaande kennis van Human Resource Management binnen een grote, internationale, corporate organisatie;
 • Ervaring met het werken in een technische omgeving is een must;
 • Je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent woonachtig in de regio Antwerpen. 

Verder bezit jij de volgende competenties:

 • Je hebt een hoge mate van omgevingsbewustzijn en je weet goed om te gaan met weerstand in een organisatie;
 • Je hebt zeer sterke communicatieve vaardigheden en je werkt klantgericht;
 • Je werkt graag zelfstandig in een veeleisende omgeving;
 • Je bent overtuigend en doelgericht;
 • Je hebt passie voor ontwikkeling van mensen.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.
 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor, een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de persoon die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter. 

Een (persoonlijkheids)test en screening maken onderdeel uit van het selectietraject.
 

Mark van Mil

Recruitment Manager

Mark van Mil

Gerelateerde vacatures

Contract Manager

Head Office & Support

Contract Manager

Functieomschrijving De afdeling Contract Management, Risk & Legal begeleidt contracten van aanvraag tot oplevering.  De ondersteuning omvat het begeleiden en ondersteunen van de proposal manager en/of […]

Elsloo Bachelor Degree (HBO)
Contract Manager

Head Office & Support

Contract Manager

Functieomschrijving De afdeling Contract Management, Risk & Legal begeleidt contracten van aanvraag tot oplevering.  De ondersteuning omvat het begeleiden en ondersteunen van de proposal manager en/of […]

Rotterdam Botlek Bachelor Degree (HBO)
Contract Manager

Head Office & Support

Contract Manager

Functieomschrijving De afdeling Contract Management, Risk & Legal begeleidt contracten van aanvraag tot oplevering.  De ondersteuning omvat het begeleiden en ondersteunen van de proposal manager en/of […]

Utrecht Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.