Junior Consultant Asset Management

Junior Consultant Asset Management
Functiegroep Traineeship
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Utrecht
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Junior Consultant Asset Management

Functieomschrijving

Wil jij jouw eerste baan graag starten als Junior Consultant op het gebied van Asset Management in de industrie? Wij zijn voor onze landelijk en internationaal opererende afdeling Stork Asset Management Consultancy op zoek naar een pas afgestudeerde of professional met geringe ervaring, die een carrière wil starten bij Stork. Als Junior Consultant Asset Management werk je aan diverse projecten bij onze klanten in de sectoren olie & gas, chemie, food en energie en krijg je een tweejarig opleidingsprogramma waarin je wordt ondersteund bij het ontwikkelen van je persoonlijke én technische vaardigheden. In een periode van twee jaar word jij voorbereid op het vervullen van een toekomstige functie binnen het bedrijf, bijvoorbeeld Maintenance Engineer of Reliability Consultant. 

Wat ga je doen als Junior Consultant Assetmanagement bij Stork:

 • Je wordt ingezet op diverse projecten van onze afdeling Stork Asset Management Solutions en die kunnen variëren van het opstellen van onderhoudsplan voor een fabriek, het beoordelen van bestaande installaties op integriteit en het begeleiden van een SAP implementatie;
 • Je analyseert, adviseert en implementeert oplossingen voor diverse Asset Management vraagstukken bij onze klanten;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van deze toegewezen projecten, maar ook voor jouw eigen persoonlijke ontwikkeling;
 • Je krijgt een persoonlijke mentor die jou ondersteunt in jouw ontwikkeling binnen ons bedrijf;
 • Je geeft zelf richting aan je ambities en bepaalt jouw richting in de uiteindelijke functie die je gaat vervullen binnen de afdeling Stork Asset Management Solutions.

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Specifieke eisen voor Junior Consultant Asset Management:

 • Een afgeronde HBO of Master opleiding, bij voorkeur in een (commercieel) technisch bedrijfskundige richting;
 • Je hebt niet meer dan 2 jaar werkervaring;
 • Je bent een energieke persoonlijkheid en een goede netwerker;
 • Je beschikt over goede commerciële- en adviesvaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met het creëren van toegevoegde waarde op basis van data en data management;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt een flexibele werkinstelling ten aanzien van een landelijk werkgebied.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: landelijke inzetbaarheid
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de Junior Consultant Asset Management die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Sunny Lakerveld

Recruiter

Sunny Lakerveld

Gerelateerde vacatures

Management Trainee

Traineeship

Management Trainee

Functieomschrijving Wil jij jouw eerste baan graag starten als Junior Consultant op het gebied van Asset Management in de industrie? Wij zijn voor onze landelijk en […]

Utrecht Master Degree/ MBA/PhD
Technisch Trainee

Traineeship

Technisch Trainee

Functieomschrijving Wil jij jouw eerste baan graag starten als Junior Consultant op het gebied van Asset Management in de industrie? Wij zijn voor onze landelijk en […]

Landelijk Bachelor Degree (HBO)
Finance Trainee

Traineeship

Finance Trainee

Functieomschrijving Wil jij jouw eerste baan graag starten als Junior Consultant op het gebied van Asset Management in de industrie? Wij zijn voor onze landelijk en […]

Utrecht Master Degree/ MBA/PhD
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.