Junior Field Service Engineer

Junior Field Service Engineer
Functiegroep Engineering
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Rotterdam
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Junior Field Service Engineer

Functieomschrijving

Voor onze locatie van Stork:  Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Field Service Engineer.

Als Junior Field Service Engineer gaan wij jou opleiden tot dé technisch specialist op het gebied van rotating equipment. Onze focus en specialisatie is hierbij het repareren en modificeren van industriële tandwielkasten. Je zal bij ons groeien in verantwoordelijkheid voor de technische uitvoering van projecten, vanaf demontage en inspectie tot aan montage en (assistentie bij) het in bedrijf stellen, zowel in onze werkplaats als op locatie bij de klant. Je rapporteert over de voortgang aan de projectmanager en hiërarchisch aan de leidinggevende van de Service afdeling. We leiden je zowel on the job als met opleidingen/cursussen op tot een vak volwassen Field Service Engineer. Hierbij krijg je begeleiding en ondersteuning van een gecertificeerd Praktijkopleider. Na je opleiding ben je in staat zelfstandig technische problemen op te lossen, tandwielkasten te demonteren, monteren en proef te draaien en leidt je de technische uitvoering van projecten, zowel nationaal als internationaal.
 

Functie-eisen

We zijn opzoek naar een techneut die niet terug deinst voor een uitdaging, zowel intern als op locatie bij de klant. Je bent een teamplayer, maar kan ook goed zelfstandig aan de slag.
Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en daarnaast klantgerichtheid en vakmanschap hoog in het vaandel hebt staan. Je streeft ernaar dé specialist in jouw vakgebied te worden en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Specifieke eisen voor de Junior Field Service Engineer
 

  • Je hebt minimaal een MBO 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je bent leergierig en kunt goed met feedback omgaan;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent bereid zowel nationaal als internationaal te werken;
  • Je hebt geen 09:00 tot 17:00 uur mentaliteit en bent bereid om ’s avonds en in het weekend te werken;
  • Je hebt affiniteit met techniek en houdt ervan om met je handen te werken;
  • Technische hobby’s (zoals sleutelen aan voertuigen) zijn een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling. Kortom, je komt in een Internationaal en dynamisch bedrijf met doorgroeimogelijkheden in een team van gepassioneerde collega’s te werken.

Locatie: Standplaats is Rotterdam
Aantal uur per week: 40 uur
 

Bedrijfsinformatie

Stork is een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management. Dat wil zeggen dat wij een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten leveren, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.
 
Voor onze ruim 16500 medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, een tijdige levering en excellente kwaliteit centraal. Samen werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore powerplatform.

Stork Gears & Services is een onderdeel van de Business Line Rotating Equipment en is met meer dan 50 jaar ervaring dé specialist op het gebied van tandwielkast technologie. We zijn gespecialiseerd in het repareren en modificeren van tandwielkasten.  Je vindt onze klanten in de scheepvaart, de windindustrie, de petrochemie en tal van andere zware industriëen zoals de staal, bagger- en suikerindustrie. Voor onze klanten zijn tandwielkasten het hart van bedrijf kritische applicaties. Bij een defect zorgen wij ervoor dat de klant zo snel mogelijk weer op volle toeren kan draaien! Elk project is uniek en teamwork staat hierbij altijd centraal. 
 

Contact

Ben jij de Junior Field Service Engineer die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.
Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Joris de Haas

Recruiter

Joris de Haas

Gerelateerde vacatures

Quality Engineer

Engineering

Quality Engineer

Functieomschrijving Voor onze locatie van Stork:  Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Field Service Engineer. Als Junior Field Service […]

Sneek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Proposal Manager

Engineering

Proposal Manager

Functieomschrijving Voor onze locatie van Stork:  Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Field Service Engineer. Als Junior Field Service […]

Sneek Bachelor Degree (HBO)
(Junior) Technicus  Projecten

Engineering

(Junior) Technicus Projecten

Functieomschrijving Voor onze locatie van Stork:  Stork Gears & Services in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Junior Field Service Engineer. Als Junior Field Service […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Manager Projectmanagement Asset Management Solutions

Otto Witjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Otto Witjes
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.