Junior ICT Service Support medewerker

Junior ICT Service Support medewerker
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie 3528AG
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Junior ICT Service Support medewerker

Functieomschrijving

Voor onze afdeling ICT op het hoofdkantoor van Stork in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste ICT Service Support medewerker. Je bent als lid van het ICT-Support team verantwoordelijk voor het aannemen en oplossen van (telefonische) gemelde incidenten en uitvoeren van wijzigingsverzoeken op het gebied van werkplekbeheer en applicatie beheer. Je hebt nauw overleg met de eindgebruikers en bewaakt de voortgang van de incidenten en wijzigingsverzoeken en ziet daarbij toe op de tijdige realisatie overeenkomstig de afgesproken Service Levels (SLA’s). Je rapporteert aan de Infrastructure &  Service Level Manager.
 
Zijn verantwoordelijkheid, kwaliteit, empathie als mede jouw uitstekende verbale en non-verbale communicatie kernwoorden voor jou als persoon? Meld je dan aan.
 
Jouw werkzaamheden en uitdagingen als ICT Service Support medewerker:

 • Het aannemen, registeren beoordelen, onderzoeken en oplossen van (telefonische) eerstelijns meldingen op het gebied van applicatiemanagement en de (primair Windows 10) werkplek. Om deze reden is een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift een vereiste. Duits is een pré;
 • Het uitvoeren van ICT wijzigingsverzoeken (standaard changes en service requests) inclusief de communicatie met eindgebruikers en de administratieve afhandeling in het registratie systeem;
 • Het bieden van lokale ICT ondersteuning (On-Site Support) op Stork locaties, waaronder het installeren en uitleveren van werkplekken (primair Microsoft Windows 10 en Office 2016), het geven van shop floor ondersteuning en het doorvoeren van netwerkwijzigingen;
 • In samenwerking met je collega’s op de tweede lijn in het Verenigd Koninkrijk (UK) doorvoeren van wijzigingen en oplossen van incidenten). Om deze reden is een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschift een vereiste.

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Specifieke eisen:

 • Je beschikt over minimaal MBO+ werk- en denkniveau;
 • Afgeronde opleiding MBO Niveau 4 ICT beheerder;
 • Afgeronde opleiding Microsoft Certified Desktop Engineer Windows 10;
 • Uitgebreide ervaring op gebied van Microsoft Office / O365;
 • Uitgebreide ervaring op netwerk gebied (WAN / LAN en WLAN);
 • iPhone / Android instellen en oplossen van synchronisatie issues;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Je hebt kennis en ervaring met Active Directory;
 • Kennis en ervaring met scripting, reporting, (GPO) policies is een pre;
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring als 1e of 2e lijn Support Medewerker;
 • Je bent servicegericht, klantvriendelijk, sociaal en communicatief vaardig;
 • Zelfstandig en in staat gestructureerd te kunnen werken;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits een pré).

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Primair standplaats is Utrecht. Daarnaast is het mogelijk dat we je vragen om On-Site Support activiteiten op Stork locaties in Nederland en België te verrichten.
Type functie: een fulltime functie waarin je samenwerkt in een team, maar waarbinnen je ook zelfstandig kunt opereren. Wij bieden ruimte voor eigen invulling, oplossingen en innovatie.
Contractduur: jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband.
 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor, een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de persoon die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter. 

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Joris de Haas

Recruiter

Joris de Haas

Gerelateerde vacatures

HR medewerker SSC

Head Office & Support

HR medewerker SSC

Functieomschrijving Voor onze afdeling ICT op het hoofdkantoor van Stork in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste ICT Service Support medewerker. Je bent als […]

Utrecht Bachelor Degree (HBO)
Proposal Manager

Head Office & Support

Proposal Manager

Functieomschrijving Voor onze afdeling ICT op het hoofdkantoor van Stork in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste ICT Service Support medewerker. Je bent als […]

Almere Bachelor Degree (HBO)
Adviseur Compensation & Benefits

Head Office & Support

Adviseur Compensation & Benefits

Functieomschrijving Voor onze afdeling ICT op het hoofdkantoor van Stork in Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste ICT Service Support medewerker. Je bent als […]

Utrecht Master Degree/ MBA/PhD
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.