Junior Projectleider

Junior Projectleider
Functiegroep Mechanical & Piping
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Antwerpen
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Junior Projectleider

Functieomschrijving

Voor onze afdeling Special Mechanical Services, standplaats Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Junior Projectleider.
 
Taken en verantwoordelijkheden:
 
Heb je een afgeronde technische Bachelor in en ben je op zoek naar een boeiende en afwisselende job met doorgroeimogelijkheden? Als Junior Projectleider bij Stork in België (standplaats Antwerpen) kom je in aanraking met de verschillende disciplines binnen onze afdeling Special Mechanical Services en verricht je werkzaamheden binnen verschillende functionele activiteiten. Je bent geregeld op de baan en je werkplek varieert van project tot project.
 
Taken en verantwoordelijkheden als Junior Projectleider:

 • De afdeling SMS verricht verschillende technische werkzaamheden, waaronder branden, slijpen, lassen, corrigeren en allerhande manipulaties. Als junior projectleider kom je in aanraking met al deze disciplines teneinde een brede kennis hiervan op te doen;
 • Op onze mechanische werkplaats zijn we onder andere acties in draaien, frezen en kotteren. Om uiteindelijk door te kunnen groeien naar de functie projectleider is het belangrijk dat je ervaring op doet met deze werkzaamheden;
 • Over de verschillende specialismes heen verricht je werkzaamheden op de vakgebieden werkvoorbereiding, planning, offerte en estimating;
 • Je houdt je bezig met de verwerking en bewerking van exotische materialen.

 Deze functie is dus sterk gericht op doorgroei. Door een periode in de werkplaats door te brengen maak je je de verschillende vakgebieden eigen waardoor je uiteindelijk de stap naar projectleider binnen deze afdeling kunt maken.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 
Functie specifieke eisen voor Junior Projectleider:

 • Je behaalde een Bachelor in Elektromechanica (specialisatie onderhoud is een pré);
 • Je moedertaal is Nederlands en je hebt een goede kennis van Frans en Engels;
 • Je hebt een professionele ingesteldheid en kan je aanpassen aan verschillende omgevingen;
 • Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn een must;
 • Je kan vlot met mensen omgaan, leiding geven en contacten onderhouden;
 • Je werkt resultaatgericht en hebt geen probleem met verantwoordelijkheid;
 • Verplaatsingen zijn voor jou geen punt;
 • Je bent dynamisch en gaat uitdagingen niet uit de weg;
 • Je bent veiligheidsbewust en draagt dit ook uit;
 • Je hebt een rijbewijs B en eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: standplaats is Antwerpen

Verder bieden wij:

 • Marktconform salaris;
 • Maaltijdcheques;
 • Verplaatsingsvergoeding;
 • Hospitalisatieverzekering;
 • Groepsverzekering;
 • 20 dagen betaalde vakantie en 12 ADV dagen.

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor, een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de persoon die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter. 

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Mark van Mil

Recruitment Manager

Mark van Mil

Gerelateerde vacatures

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Mechanical & Piping

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Functieomschrijving Voor onze specialistische afdeling Heat Treatment zijn wij op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider voor de locatie Rotterdam Botlek. Binnen ons specialisme bieden wij allesomvattende […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Gloeitechnicus ZW

Mechanical & Piping

Gloeitechnicus ZW

Functieomschrijving Voor onze locatie in Rotterdam Botlek zijn wij op zoek naar een Gloeitechnicus. Als Gloeitechnicus houd je je bezig met het uitvoeren van warmtebehandelingen aan […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Functieomschrijving Voor onze projecten en onderhoudsactiviteiten in het Rotterdam Botlek gebied, zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde met ervaring in de industrie. In deze functie houd […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

De vakgebieden van Stork

Mechanical & Piping

Lees verder over Mechanical & Piping

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.