Lasinstructeur

Lasinstructeur
Functiegroep Equipment Rental & Sales
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Velsen
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Lasinstructeur

Functieomschrijving

Voor onze EQIN locatie in Velsen zijn wij op zoek naar een Lasinstructeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor zowel het voorbereiden en organiseren als voor het geven van de lasopleidingen, praktijk en theorie.
 
Taken en verantwoordelijkheden:
 

 • Je verzorgt alle voorkomende praktijkopleidingen op alle voorkomende lasprocessen, materialen, lasposities en niveaus. Je kan worden ingezet op overige praktische metaal gerelateerde opleidingen.
 • Je neemt lasserkwalificaties en lasmethodekwalificaties af.
 • Je bereidt de cursussen voor, stelt de werkplekken op en ziet toe op het veilig werken van de curisten. Je begeleidt cursisten bij de uitvoering van de lasprocessen. Je draagt zorg voor het onderhoud van de cursuslocaties.
 • Je verzorgt alle theoretische opleidingen die ondersteunend zijn aan de praktische vakopleidingen en kan daarnaast worden ingezet op voorkomende theoretische kaderopleidingen.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 
Specifieke eisen voor Lasinstructeur

 • Je bezit NIL niveau 3 of 4 van lastechnieken MIG/TIG/MAG en of autogeen. Het is een pre als je in het bezit bent van IWS of IWT, of voldoende werkervaring hebt om deze kennis in huis te hebben. Het is bovendien een pré als je kennis hebt van Piping en testing.
 • Je hebt een MBO opleiding afgerond of vergelijkbaar werk- en denkniveau bij voorkeur op het gebied van werktuigbouwkunde.
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 5 jaar ervaring als lasser of als mentor in de branche.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel, nieuwsgierig en hebt ervaring met het lesgeven in een B2B omgeving.
 • Je kunt uitstekend overweg met de PC en het is een pre als je reeds ervaring hebt met een LMS (leerling management systeem).
 • Je bent bereid tot overwerk (verplicht).

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Velsen en je bent reisbereid en in het bezit van eigen vervoer
Aantal uur per week: 40 uur
Contractduur: Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband.
 

Bedrijfsinformatie

EQIN B.V. is een 100% dochter van Stork en is thans actief in Nederland en België. EQIN B.V. heeft als missie om haar klanten te voorzien in al hun behoefte aan gereedschap en apparatuur, zodat deze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. De klantenkring van EQIN B.V. bestaat voornamelijk uit bedrijven die actief zijn in de volgende industrieën:
 

 • Olie & Gas;
 • (Petro)Chemie;
 • Energiecentrales en afvalverwerking;
 • Scheep- en staalbouw.

 
EQIN B.V. heeft 3 merken in haar portfolio:
 

 • EQIN Verhuur: Verhuur van industrieel materieel;
 • EQIN Verkoop: Verkoop en onderhoud van lasapparatuur (FRONIUS), lasonderdelen en lastoebehoren; verkoop en onderhoud van Generatoren (GESAN); verkoop en onderhoud van(mobiele) Lichtmasten ( TCP), verkoop en onderhoud van Compressoren (KAESER);
 • EQIN Opleidingen: Landelijk netwerk van lasopleidingen en certificering.

Contact

Ben jij de Lasinstructeur die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Bianca Schraag

Bianca Schraag

Gerelateerde vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

Equipment Rental & Sales

Commercieel Medewerker Binnendienst

Functieomschrijving Voor ons Hoofdkantoor in Rotterdam Botlek zijn wij voor afdeling verkoop op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst Verkoop.Heb jij passie voor sales, affiniteit met […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Commercieel Manager Technische Opleidingen

Equipment Rental & Sales

Commercieel Manager Technische Opleidingen

Functieomschrijving Voor EQIN Opleidingen zijn wij op zoek naar een nieuwe Commercieel Manager. Vanuit deze rol ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van en het werken binnen […]

Rotterdam Botlek Bachelor Degree (HBO)
Logistiek Projectleider

Equipment Rental & Sales

Logistiek Projectleider

Functieomschrijving Voor EQIN in Rotterdam Botlek zijn wij op zoek naar een Logistiek Projectleider. In deze functie ben je overall verantwoordelijk voor de magazijnen in de […]

Rotterdam Botlek Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Manager Projectmanagement Asset Management Solutions

Otto Witjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Otto Witjes
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Equipment Rental & Sales

Equipment Rental & Sales

De vakgebieden van Stork

Equipment Rental & Sales

Lees verder over Equipment Rental & Sales

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.