Lubrication Technician

Lubrication Technician
Functiegroep Mechanisch Uitvoerend
Opleidingsniveau Middelbaar Onderwijs (Secundair)
Locatie Delfzijl
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Lubrication Technician

Functieomschrijving

Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van een goedlopende pomp, tandwielkast, ventilator of andere roterende machines? En geeft het jou een goed gevoel om machines in top conditie te houden waarbij oog voor detail belangrijk is omdat jouw werk grote invloed heeft op de betrouwbaarheid van de gehele fabriek? Wie weet ben jij dan de geschikte kandidaat voor de rol van Lubrication technician.

Je komt te werken in de specialistische afdeling Lubrication Services waarin je smeertechnisch onderhoud uitvoert aan alle soorten rotating equipment en complexe systemen. Jij bent onze ambassadeur naar de klant en specialist op het gebied van smeermiddelen en smeer-technisch onderhoud. Als lubrication technician ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren en optimaliseren van smeer-technisch onderhoud bij onze klanten op en buiten het ChemiePark Delfzijl. Je werkt in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid hebt en regelmatig klantcontact.

Taken en verantwoordelijkheden als Lubrication Technician bij Stork:
– Je bent verantwoordelijk voor het (op klant locatie) uitvoeren van smeertechnisch onderhoud
– Je bent verantwoordelijk voor het (op klant locatie) inspecteren van machines en installaties.
– Je lokaliseert storingen en stelt een diagnose vast
– Je voorziet klanten van smeermiddelen
– Je levert samen met je leidinggevende advies en verbetervoorstellen aan de klant. Daar waar nodig/van toepassing schakel je met derden.
 

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Specifieke eisen voor Lubrication Technician;
– Je hebt een opleiding in een technische richting afgerond, kennis van smeertechnisch onderhoud is een pre;
– Je bent in het bezit van VCA-VOL of bereid deze te halen;
– Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
– Je bent communicatief vaardig en je bent klantgericht;
– Je bent zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid voor je werk;
– Voor deze vacature vragen we iemand met een flexibele en oplossingsgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Delfzijl, maar je zit veelal op klant locatie.
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.
Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de Lubrication Technician die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheid) test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Jelte de Haan

Corporate Recruiter

Jelte de Haan

Gerelateerde vacatures

Leerling Fitter

Mechanisch Uitvoerend

Leerling Fitter

Functieomschrijving Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van een goedlopende pomp, tandwielkast, ventilator of andere roterende machines? En geeft het […]

Groningen VMBO
Monteur WTB

Mechanisch Uitvoerend

Monteur WTB

Functieomschrijving Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van een goedlopende pomp, tandwielkast, ventilator of andere roterende machines? En geeft het […]

Moerdijk Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Monteur WTB

Mechanisch Uitvoerend

Monteur WTB

Functieomschrijving Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van een goedlopende pomp, tandwielkast, ventilator of andere roterende machines? En geeft het […]

Hengelo Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.