Management Trainee

Management Trainee
Functiegroep Traineeship
Opleidingsniveau Master Degree/ MBA/PhD
Locatie Utrecht
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Management Trainee

Functieomschrijving

Wil jij de ene dag met de CEO aan tafel zitten in de boardroom en de andere dag met je overall en werkschoenen aan, een van onze teams leiden in een fabriek? Wil je vanaf je eerste werkdag meteen verantwoordelijk zijn voor je eigen project en gegarandeerd een periode naar het buitenland?
Dan is ons Management Traineeship interessant voor jou. Bekijk onze video hier.

Wat staat jou als Management Trainee te wachten:

 • Als Management Trainee krijg je 4 verschillende opdrachten met een grote eigen verantwoordelijkheid. Die zullen zowel aansluiten bij je capaciteiten, maar je ook uit je comfortzone halen. Ieder traineeship is maatwerk en je hebt dan ook zelf invloed op de keuze van projecten. Bij opdrachten kun je o.a. denken aan:
  • Een rol als projectleider bij een shutdown/TAR;
  • Een procesverbetering realiseren en implementeren.
  • Meedenken over onze corporate strategy of een business development plan opzetten.
 • Internationaal: Als trainee vervul je minimaal 1 opdracht van 6 maanden in het buitenland.
 • Je gaat op zowel operationeel,  tactisch als strategisch niveau aan de slag in onze organisatie omdat je als toekomstig manager van Stork op al deze niveaus moet kunnen schakelen.
 • Wij willen jou laten leren van de besten dus laten wij je intensief begeleiden door een persoonlijke mentor uit ons Senior Management. Deze mentor helpt je met jouw persoonlijke ontwikkeling, het opbouwen van een netwerk en je carrièreplanning.
 • Personal Leadership: Wij bieden jou een intensief ontwikkeltraject aan bestaande uit verschillende modules met één focus; het ontwikkelen van jouw persoonlijk leiderschap. Tijdens het programma bouw je een hechte band op met je mede trainees, een netwerk waar je zowel gedurende als na het traineeship veel profijt van zult hebben.

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Specifieke eisen voor een Management Trainee:

 • Als Management Trainee heb je een afgeronde technische WO Master, bij voorkeur in de richting Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Industrial Engineering, Elektrotechniek, ongeacht uitstroomrichting. Of je hebt een afgeronde WO Master Bedrijfskunde en je hebt aantoonbare technische affiniteit;
 • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je toont initiatief, je hebt aanleg voor leiderschap, je beschikt over zelfreflectie, je neemt verantwoordelijkheid en je bent een kei in teamwork;
 • Je staat flexibel t.o.v. je woon-werk omgeving en bent bereid om te reizen en/of te verhuizen;
 • Ervaring in het buitenland is een pre;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend, zowel mondeling als schriftelijk, bij voorkeur beheers je de Duitse en/of Spaanse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat het beste traineeship van Nederland, een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

Locatie: Standplaats is afhankelijk van je opdracht en kan zowel in Nederland als in het buitenland zijn
Fulltime: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is een internationale, technische dienstverlener op het gebied van Asset Integrity Management. Dat wil zeggen dat wij een uitgebreid pakket aan oplossingen en gespecialiseerde diensten leveren, die ervoor zorgen dat de bedrijfsinstallaties van onze klanten in de Olie-, Gas-, Chemie- en Energiesector zo optimaal mogelijk ingezet en onderhouden worden.
 
Voor onze ruim 16500 medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, een tijdige levering en excellente kwaliteit centraal. Samen werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van E&I en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore powerplatform.

Contact

Ben jij de Management Trainee die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Tom Diebels

Recruiter

Tom Diebels

Gerelateerde vacatures

Technisch Trainee

Traineeship

Technisch Trainee

Functieomschrijving Wil jij de ene dag met de CEO aan tafel zitten in de boardroom en de andere dag met je overall en werkschoenen aan, een […]

Landelijk Bachelor Degree (HBO)
Junior Consultant Asset Management

Traineeship

Junior Consultant Asset Management

Functieomschrijving Wil jij de ene dag met de CEO aan tafel zitten in de boardroom en de andere dag met je overall en werkschoenen aan, een […]

Utrecht Bachelor Degree (HBO)
Finance Trainee

Traineeship

Finance Trainee

Functieomschrijving Wil jij de ene dag met de CEO aan tafel zitten in de boardroom en de andere dag met je overall en werkschoenen aan, een […]

Utrecht Master Degree/ MBA/PhD
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.