MBO BBL Fitter

MBO BBL Fitter
Functiegroep Mechanisch Uitvoerend
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Groningen
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

MBO BBL Fitter

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een MBO BBL werkplaats in de regio Groningen?

Voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een leerling Fitter. Als leerling Fitter start je bij Stork op basis van een leerarbeidsovereenkomst en word je in twee jaar opgeleid op MBO niveau 2 metaalbewerker en gericht op pijpfitten. Voor deze opleiding werken wij samen met het MSO (Metaal en Scheepsbouw Opleiding). Gedurende 2 jaar volg je één dag per week theorielessen op het MSO. De overige dagen ga je afwisselend in blokken van 8 weken naar het MSO of werk je bij Stork in de werkplaats.
 
Tijdens deze 2 jaar werk je in de periodes dat je bij Stork bent in onze werkplaats in Groningen, hier werk je onder begeleiding van onze praktijk- en werkplekbegeleiders. Tijdens de periodes bij Stork wordt stilgestaan bij de werkzaamheden die je op het MSO hebt geleerd en leer je onder andere veilig werken bij Stork, materialenkennis, tekeninglezen, isometrisch tekenen, inmeten, etc. Indien je na 2 jaar je diploma behaald, wordt je leerarbeidsovereenkomst omgezet in een regulier arbeidsovereenkomst en wordt je ingezet als aankomend pijpfitter bij onze klanten in de olie-, gas-, chemie- en energiesector voor diverse projecten, zoals service en onderhoud, turnarounds en nieuwbouwwerkzaamheden.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Specifieke eisen voor de MBO BBL Fitter:

  • Je hebt een afgeronde VMBO opleiding;
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd;
  • Je hebt 0 tot maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Je bent in de gelegenheid om met eigen vervoer naar het MSO en werkplaats Groningen te komen;
  • Je een gemotiveerde kandidaat die de ambitie heeft om door te groeien naar niveau 3 en 4.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Groningen

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de MBO BBL Fitter die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Solliciteren kan uiterlijk tot en met zondag 5 mei 2019. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Tom Diebels

Recruiter

Tom Diebels

Gerelateerde vacatures

Stagiaire MBO Techniek

Mechanisch Uitvoerend

Stagiaire MBO Techniek

Functieomschrijving Ben jij een leerling Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of volg je een andere technische opleiding aan het MBO, niveau 2, 3 of 4 en ben je op […]

Groningen Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Lasser (regio Limburg)

Mechanisch Uitvoerend

Lasser (regio Limburg)

Functieomschrijving Je bent een vakman die laswerkzaamheden (fotolassen) uitvoert in overeenstemming met veiligheids-, milieu- en kwaliteitsnormen. Je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse laswerkzaamheden, voornamelijk in […]

Genk Middelbaar Onderwijs (Secundair)
Mechanische Onderhoudstechnieker

Mechanisch Uitvoerend

Mechanische Onderhoudstechnieker

Functieomschrijving Voor onze werven in de regio Limburg, zijn wij op zoek naar een Mechanische Onderhoudstechnieker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan […]

Genk Middelbaar Onderwijs (Secundair)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.