Monteur Rotating

Monteur Rotating
Functiegroep Mechanisch Uitvoerend
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Delfzijl
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Monteur Rotating

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Delfzijl zoekt Stork gedreven en flexibele Rotating Monteurs.

Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van een goedlopende pomp, tandwielkast, ventilator en/of overig roterend equipment? En geeft het jou een kick om een slecht lopende- of kapot gedraaide machine weer draaiend te krijgen, waarbij de druk hoog is omdat een volledige fabriek afhankelijk is van de machine die jij onder handen hebt? Dan zoeken wij jou!
 
Als Monteur Rotating ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van revisie, (de)montage- en of installatiewerkzaamheden aan rotating equipment. Jij bent onze ambassadeur naar de klant en specialist op het gebied van Rotating equipment.

Taken en verantwoordelijkheden als Monteur Rotating bij Stork:

 • Je bent verantwoordelijk voor het (op klant locatie) installeren, inspecteren, reviseren en onderhouden van Rotating equipment, apparatuur en technische installaties
 • Je informeert jouw leidinggevende en overlegt over de uitgevoerde werkzaamheden, kwaliteit, voortgang, knelpunten en veiligheid;
 • Je neemt operationele beslissingen in het kader van veiligheid, voortgang en kwaliteit. En je stemt technische, personele en administratieve uitdagingen af met jouw leidinggevende;
 • Je lokaliseert storingen en stelt een diagnose vast, daarnaast draag je zorg voor het verhelpen van deze storingen;
 • Je zorgt voor inspectiemetingen en beproevingen en verzorgt de meet- en inspectierapporten;
 • Je levert samen met je leidinggevende advies en reparatievoorstellen aan de klant. Daar waar nodig/van toepassing schakel je met derden.

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Specifieke eisen voor de Monteur Rotating:

 • Je hebt afgeronde MBO opleiding in de richting Werktuigbouwkunde. Kennis van Rotating is een absolute pre;
 • Je hebt werkervaring als Monteur Rotating in een industriële omgeving;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
 • Je bent communicatief vaardig en je bent klantgericht;
 • Voor deze vacature vragen we iemand met een flexibele en oplossingsgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Delfzijl, maar je zit veelal op klant locatie
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 

Contact

Ben jij de Monteur Rotating die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheid) test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Jelte de Haan

Corporate Recruiter

Jelte de Haan

Gerelateerde vacatures

Leerling Fitter

Mechanisch Uitvoerend

Leerling Fitter

Functieomschrijving Voor onze vestiging in Delfzijl zoekt Stork gedreven en flexibele Rotating Monteurs. Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van […]

Groningen VMBO
Lubrication Technician

Mechanisch Uitvoerend

Lubrication Technician

Functieomschrijving Voor onze vestiging in Delfzijl zoekt Stork gedreven en flexibele Rotating Monteurs. Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van […]

Delfzijl Middelbaar Onderwijs (Secundair)
Monteur WTB

Mechanisch Uitvoerend

Monteur WTB

Functieomschrijving Voor onze vestiging in Delfzijl zoekt Stork gedreven en flexibele Rotating Monteurs. Krijg jij ook een glimlach op je gezicht bij het horen zoemen van […]

Moerdijk Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.