Onderhoudsmonteur

Onderhoudsmonteur
Functiegroep Mechanical & Piping
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Veghel
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Onderhoudsmonteur

Functieomschrijving

Voor onze diverse klanten in de food/feed-industrie zijn wij op zoek naar ervaren monteurs met aantoonbare onderhoudservaring in de industrie. Je hebt een werktuigbouwkundige achtergrond en hebt kennis en affiniteit met Elektrotechnische werkzaamheden. Bij voorkeur heb je ervaring met rotating equipment, pneumatiek en hydrauliek.
 
Het takenpakket bestaat uit het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud aan diverse klantinstallaties. Daarnaast kan jij ook projectmatig ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de werkzaamheden.

Taken en verantwoordelijkheden als Monteur:

  • Je voert de opdrachten zelfstandig of in teamverband uit op een veilige, kwalitatieve en efficiënte wijze;
  • Je voert correctieve en preventieve onderhoudstaken uit;
  • Je kunt ingezet worden bij het realiseren van projectmatig werken;
  • Je draagt de complete zorg voor de oplossing aan installaties bij storingen;
  • Je draait mee in de consignatiedienst.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Functie eisen voor Monteur:

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MTS/MBO opleiding Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek;
  • Je hebt ervaring met onderhoud in de industrie;
  • Je bent communicatief vaardig en je bent klantgericht;
  • Je bent flexibel ingesteld en je werkt oplossingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Veghel
Aantal uur per week: 40 uur
Contractduur: Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband.

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de Onderhoudsmonteur die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter. Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Bianca Schraag

Bianca Schraag

Gerelateerde vacatures

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Mechanical & Piping

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Functieomschrijving Voor onze specialistische afdeling Heat Treatment zijn wij op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider voor de locatie Rotterdam Botlek. Binnen ons specialisme bieden wij allesomvattende […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Gloeitechnicus ZW

Mechanical & Piping

Gloeitechnicus ZW

Functieomschrijving Voor onze locatie in Rotterdam Botlek zijn wij op zoek naar een Gloeitechnicus. Als Gloeitechnicus houd je je bezig met het uitvoeren van warmtebehandelingen aan […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Functieomschrijving Voor onze projecten en onderhoudsactiviteiten in het Rotterdam Botlek gebied, zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde met ervaring in de industrie. In deze functie houd […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

De vakgebieden van Stork

Mechanical & Piping

Lees verder over Mechanical & Piping

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.