NDO Technicus

NDO Technicus
Functiegroep Power Services & Products
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Hengelo
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

NDO Technicus

Functieomschrijving

Heb je ervaring met het uitvoeren van Non-Destructief onderzoek (NDO) en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als NDO Technicus? Als NDO Technicus bij Stork Thermeq in Hengelo voer je non-destructief onderzoek uit in onze eigen werkplaats en op onze klantlocaties. Je onderzoekt materialen of objecten op zowel inwendige als oppervlaktedefecten. In opdracht van je direct leidinggevende of werkvoorbereider beoordeel je door middel van NDO de kwaliteit van een constructie of werkstuk. De onderzoeksresultaten leg je schriftelijk vast in een eindrapport en bespreek/presenteer je met de opdrachtgever. Je werkt zelfstandig en efficiënt, rekenend houdend met de opgegeven normen. De kwaliteit van geleverd werk is voor jou vanzelfsprekend erg belangrijk.

Als NDO Technicus bij Stork Thermeq verricht je de volgende onderzoeken op eigen locatie én on-site bij onze opdrachtgevers. De meeste voorkomende onderzoekstechnieken zijn:

 • Visuele inspectie; (VT)
 • Penetrant oppervlakteonderzoek (PT);
 • Magnetisch oppervlakteonderzoek (MT);
 • Time of Flight Diffraction (ToFD)/Phased Array (PA);
 • Ultrasoon onderzoek (UT);
 • Radiografie (RT);
 • Filmkeuring (FT).
Daarnaast draag je zorg voor het vereiste kwaliteitsbehoud van de diverse onderhoudsapparatuur.
 

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 
Functie specifieke eisen voor NDO Technicus:
 • Je bent in het bezit van een afgeronde, technische MBO opleiding (bijvoorbeeld  Werktuigbouwkunde of AOT);
 • Je bent in het bezit van een of meerdere NDO certificaten (bij voorkeur niveau II), en je hebt ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je bent methodisch ingesteld en hebt kennis van specificaties en verschillende onderzoeksprocedures;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent klantgericht en jij hebt een dienstverlenende instelling;
 • Jij kan goed zelfstandig werken en jij bent sterk gericht op het leveren van kwaliteit;
 • Jij werkt secuur en hebt een flexibele instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: standplaats NDO Technicus is Hengelo, werkgebied voornamelijk omgeving Oost Nederland
Aantal uur per week: 40 uur
Contractduur: Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.
Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de NDO Technicus  die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject

Stork Recruitment

Stork Recruitment

Gerelateerde vacatures

Business Controller

Power Services & Products

Business Controller

Functieomschrijving Als Business Controller voor Stork Gears & Services binnen de Stork Power Services divisie ben je verantwoordelijk voor het managen van financiële processen en bronnen […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Stagiaire HR

Power Services & Products

Stagiaire HR

Functieomschrijving Voor onze locatie in Hengelo zijn wij per september weer op zoek naar een nieuwe Stagiaire, 3e of 4e jaars, voor de afdeling HR. In […]

Hengelo Bachelor Degree (HBO)
Lead Mechanical Engineer

Mechanical & Piping

Lead Mechanical Engineer

Functieomschrijving Voor Stork Thermeq in Hengelo zijn wij op zoek naar een Lead Mechanical Engineer. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van […]

Hengelo Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Power Services & Products

Power Services & Products

De vakgebieden van Stork

Power Services & Products

Lees verder over Power Services & Products

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.