Payroll Officer

Payroll Officer
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Antwerpen
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Payroll Officer

Functieomschrijving

Om onze payroll afdeling op onze locatie te Antwerpen te versterken zijn we op zoek naar een

Medewerker Payroll en HR administratie

In deze rol zal je volgende taken en verantwoordelijkheden op jou nemen :
 

  • Je staat, samen met je collega’s uit hetzelfde team, in voor het verwerken van de volledige HR administratie en payroll van STORK België. 
  • Dit gaat van het verwerken van HR administratie rond aanwerving (zoals het opmaken van contracten en addenda) tot het verwerken van de persoonlijke gegevens in ons HRIS systeem (SuccessFactors), tot het verwerken van de gegevens in het payrollsysteem van SD Worx (E-Blox).
  • Je bent in staat om zowel de payroll van de arbeiders als de payroll van de bedienden tijdig en nauwkeurig te kunnen verwerken.  Uiteraard voorzien wij een inwerkperiode en opleiding.  Echter een degelijke basiskennis van de sociale wetgeving en payroll processen is een must.
  • Daarnaast verwerk je administratief alle zaken rond ziekte, SWT, educatief verlof, verzekeringen etc…
  • Je bent communicatief sterk en beantwoordt de HR gerelateerde vragen van de medewerkers .  Je bent zeer nauwkeurig in je werk en je houdt ervan dat alles perfect in orde is.

Functie-eisen

Diploma Bachelor of gelijkwaardig
Ervaring in een soortgelijke functie (bv bij een sociaal secretariaat)
Kennis van E-Blox en SuccessFactors is een extra troef.
Goed kennis van Microsoft Outlook, Word en Excel
Goede basiskennis Frans is een extra troef.

Je beschikt over volgende competenties :
Confidentieel/discreet : je werkt met vertrouwelijke informatie en je weet als geen ander hoe je hiermee moet omgaan.
Nauwkeurig : zowel wat de informatie betreft waarmee je werkt, als naar de deadlines m.b.t. het maken van de loonafrekeningen ed..
Leergierig: je wil steeds op de hoogte zijn van de laatste wetgevingen omtrent HR administratie en betaling van de lonen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.
Ons aanbod:

  • Een boeiende en afwisselende job in een internationaal bedrijf met veel verantwoordelijkheid;
  • Een brede waaier aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Toffe collega’s en een aangename werksfeer;
  • Een competitief salarispakket aangevuld met bijkomende voordelen.

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.
Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

 

Contact

Ben jij de Payroll Officer die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Stork Recruitment

Stork Recruitment

Gerelateerde vacatures

Interim HR Advisor

Head Office & Support

Interim HR Advisor

Functieomschrijving Om onze payroll afdeling op onze locatie te Antwerpen te versterken zijn we op zoek naar een Medewerker Payroll en HR administratie In deze rol […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Senior Accountmanager Belgie

Head Office & Support

Senior Accountmanager Belgie

Functieomschrijving Om onze payroll afdeling op onze locatie te Antwerpen te versterken zijn we op zoek naar een Medewerker Payroll en HR administratie In deze rol […]

Antwerpen Bachelor Degree (HBO)
Senior Accountmanager NW

Head Office & Support

Senior Accountmanager NW

Functieomschrijving Om onze payroll afdeling op onze locatie te Antwerpen te versterken zijn we op zoek naar een Medewerker Payroll en HR administratie In deze rol […]

Velsen Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.