Projectleider / Accounthouder Maintenance

Projectleider / Accounthouder Maintenance
Functiegroep Mechanical & Piping
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Delfzijl
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Projectleider / Accounthouder Maintenance

Functieomschrijving

Vanuit onze locatie in Delfzijl zijn wij op zoek naar een Projectleider / Accounthouder Maintenance. Als Projectleider / Accounthouder ben je de spin in het web voor Stork richting één of meerdere klanten. Je draagt bij aan het onderhouden van een duurzame klantrelatie en projectmanagementdiensten t.a.v. de technische services van Stork.
 
Taken en verantwoordelijkheden:

 •  Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant;
 • Je biedt technische advies aan de klant met betrekking tot installatie, operations & onderhoudspersoneel;
 • Je signaleert mogelijkheden ter verbetering op gebied van processen en werkmethoden. Je bent de directe gesprekspartner van de interne en externe klant en adviseert verantwoordelijken over aanpak, uitvoering en kosten. Je bent eveneens goed op de hoogte van werkomschrijvingen, specificaties en contractuele voorwaarden;
 • Daarnaast bepaal je en organiseer je de noodzakelijke personele capaciteit. Ook bepaal en coördineer je de uit te besteden werkzaamheden en de indeling van werkzaamheden naar vakdiscipline en capaciteit;
 • Je initieert en neemt deel aan overleg over aanpak, uitvoering, afstemming en voortgang en commitment met subcontractors en opdrachtgevers;
 • Het contact met nieuwe en bestaande klanten weet je zodanig te leggen, te onderhouden, te verdiepen en uit te bouwen dat groei van de dienstverlening gecontinueerd wordt. Daarnaast draag je er zorg voor dat de afdeling steeds voldoet aan de vraag op de markt, bijvoorbeeld op het gebied van competentie ontwikkeling en business improvement. 

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 
Specifieke eisen:

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of soortgelijke richting;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider of Maintenance Manager in een industriële omgeving;
 • Je hebt ervaring in het managen van meerdere projecten tegelijkertijd;
 • Je hebt kennis van onderhoudsmethodieken/processen;
 • Je hebt ervaring met onderhoud aan installaties in de productie en/of machinebouw industrie.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Delfzijl
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 

Contact

Ben jij de Projectleider/Accounthouder die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter. Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Bianca Schraag

Bianca Schraag

Gerelateerde vacatures

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Mechanical & Piping

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Functieomschrijving Voor onze specialistische afdeling Heat Treatment zijn wij op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider voor de locatie Rotterdam Botlek. Binnen ons specialisme bieden wij allesomvattende […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Gloeitechnicus ZW

Mechanical & Piping

Gloeitechnicus ZW

Functieomschrijving Voor onze locatie in Rotterdam Botlek zijn wij op zoek naar een Gloeitechnicus. Als Gloeitechnicus houd je je bezig met het uitvoeren van warmtebehandelingen aan […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Functieomschrijving Voor onze projecten en onderhoudsactiviteiten in het Rotterdam Botlek gebied, zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde met ervaring in de industrie. In deze functie houd […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

De vakgebieden van Stork

Mechanical & Piping

Lees verder over Mechanical & Piping

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.