Project Engineer

Project Engineer
Functiegroep Engineering
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Almere
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Project Engineer

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Almere zijn we op zoek naar een Project Engineer voor onze Rotating activiteiten (compressoren, (stoom)turbines etc..) in Nederland. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de technische uitvoering en oplevering van multidisciplinaire projecten of maintenance activiteiten namens Stork. Je bewaakt hierbij voortdurend het behalen van afspraken omtrent kwaliteit, planning om zo de beste resultaten voor de klant en Stork te behalen.

Taken en verantwoordelijkheden als Project Engineer bij Stork:

  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden van verschillende projecten/verbeterprojecten, zoals shut downs, onderhoudsprojecten en installatieprojecten (nieuwbouw);
  • Je maakt en controleert werkpakketten en meetprotocollen en je maakt verslagen en technische rapportages in samenwerking met de project manager;
  • Je bent verantwoordelijk voor de technische en kwalitatief goede oplevering van projecten en onderhoudsactiviteiten;
  • Het aansturen van de ontwikkeling van een product in de productiefase en zorgdragen voor technische juistheid van het product.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Specifieke eisen voor Project Engineer:

  • Je hebt een afgeronde opleiding richting werktuigbouwkunde en beschikt over HBO werk en denkniveau aantoonbaar middels werkervaring dan wel afgeronde opleiding;
  • Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring in de industriële Business 2 Business dienstverlening bij voorkeur gerelateerd aan rotating equipment. 
  • Je bent een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat en ervaring in een vergelijkbare projectorganisatie is een pré;
  • Je bent besluitvaardig en zelf startend en daarnaast durf je verantwoordelijkheid te nemen. Je bent analytisch scherp en bent in staat om goed te plannen en te organiseren. Daarnaast heb je sterke overtuigingskracht en een open houding.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Almere
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor, een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de persoon die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande persoon.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Bas Versnel

Bas Versnel

Gerelateerde vacatures

QC Medewerker

Engineering

QC Medewerker

Functieomschrijving Voor onze vestiging in Almere zijn we op zoek naar een Project Engineer voor onze Rotating activiteiten (compressoren, (stoom)turbines etc..) in Nederland. In deze uitdagende […]

Sneek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
(Junior) Technicus  Projecten

Engineering

(Junior) Technicus Projecten

Functieomschrijving Voor onze vestiging in Almere zijn we op zoek naar een Project Engineer voor onze Rotating activiteiten (compressoren, (stoom)turbines etc..) in Nederland. In deze uitdagende […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Software Engineer

Engineering

Software Engineer

Functieomschrijving Voor onze vestiging in Almere zijn we op zoek naar een Project Engineer voor onze Rotating activiteiten (compressoren, (stoom)turbines etc..) in Nederland. In deze uitdagende […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Manager Projectmanagement Asset Management Solutions

Otto Witjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Otto Witjes
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.