Project Engineer

Project Engineer
Functiegroep Engineering
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Rotterdam
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Project Engineer

Functieomschrijving

In de functie van Junior Project Engineer ga jij aan de slag zodra de order van de klant binnen is. Je bent intern en extern aanspreekpunt voor servicewerk van order plaatsing tot het afronden van de order. Voor grote projecten heb je alleen interne verantwoordelijkheid, zoals het maken van werkpakketten, bestellen van materialen en voorbereiden van de afname. Als Junior Project Engineer bewaak je de interne projectplanning en omvatten je taken het hele proces inclusief inkooporders uitzetten, opstellen van werkinstructies voor de fabriek en facturatie in gang zetten via het ERP systeem. Aan de hand van tekeningpakketten en technische beschrijvingen moet je de draaistellen en de werkzaamheden die nodig zijn voor het onderhoud kunnen doorgronden. Je bent dan ook een vraagbaak voor alle technische aspecten.
 

Functie-eisen

Binnen Stork hechten wij veel waarde aan een aantal kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft, je continu streeft naar het leveren van resultaat en aan verwachtingen van de klant voldoet. Je werkt op een prettige manier samen met anderen en past je opgebouwde kennis en technologie zo goed mogelijk toe.
 

  • Je bent een HBO-starter, en je hebt een afgeronde opleiding in de richting Werktuigbouwkunde;
  • of MBO-4 werktuigbouwkunde: vanaf 3 jaar ervaring, schoolverlater alleen met aantoonbare relevante stage-ervaring (werkvoorbereiding);
  • Je bent bekend met het maken van werkinstructies, het lezen van technische specificaties, je hebt materiaal- en gereedschapskennis en je hebt affiniteit met rolling equipment;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, beheersing van de Duitse taal is een pre;
  • Je kunt goed overweg met de PC en MS Office;
  • Je bent communicatief sterk, nieuwsgierig, resultaatgericht, accuraat, een teamplayer, leergierig en je hebt geen 9-5 mentaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Stork Technical Services is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Rotterdam (Waalhaven)
Aantal uur per week: 40 uur
Contractduur: Jaarcontract met mogelijkheid tot vast dienstverband.
 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten. Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

In de spoorwegen- en infrastructuursector, die volledig is gestoeld op het tijdig vervoeren van personen en goederen, is onderhoud van het allergrootste belang. Om slijtage van kritieke systemen te ondervangen, bieden we onderhoudsprogramma's waarmee ongeplande stilstand tijd van materieel kan worden voorkomen. Onderdeel van deze programma’s is een snelle reactie bij noodgevallen, evenals meedenken met de klant om samen kosteneffectieve lange termijn onderhoudsplannen te maken. Stork Railway services heeft zich met name gespecialiseerd in het onderhoud van draaistellen en is een bekende speler in de Nederlandse en Europese Railway markt.

Stork ondersteunt de internationale spoorwegen- en infrastructuursector met een breed scala aan geïntegreerde oplossingen die de beschikbaarheid en veiligheid van rollend materieel verbeteren.

 

Contact

Via onderstaande sollicitatiebutton kun jij jouw CV en motivatie voor deze functie kenbaar maken.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met onderstaande recruiter.

Sunny Lakerveld

Recruiter

Sunny Lakerveld

Gerelateerde vacatures

Junior Field Service Engineer

Engineering

Junior Field Service Engineer

Functieomschrijving In de functie van Junior Project Engineer ga jij aan de slag zodra de order van de klant binnen is. Je bent intern en extern […]

Rotterdam Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ervaren Field Service Engineer

Engineering

Ervaren Field Service Engineer

Functieomschrijving In de functie van Junior Project Engineer ga jij aan de slag zodra de order van de klant binnen is. Je bent intern en extern […]

Rotterdam Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Hoofduitvoerder

Engineering

Hoofduitvoerder

Functieomschrijving In de functie van Junior Project Engineer ga jij aan de slag zodra de order van de klant binnen is. Je bent intern en extern […]

Velsen Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Manager Projectmanagement Asset Management Solutions

Otto Witjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Otto Witjes
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.