Sales Director (ZO)

Sales Director (ZO)
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Elsloo
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Sales Director (ZO)

Functieomschrijving

Voor ons bedrijfsonderdeel Sales, Business Development & Strategy, zijn Wij opzoek naar een Sales Director voor de regio: Zuid Oost (Limburg en Brabant) met focus op: Industry, Chemical, Pharma en Food.
 
Als Sales Director vertegenwoordig en bewerk je bovengenoemde markten. In deze functie ligt de nadruk op het verder uitbouwen en ontwikkelen van jouw accounts en klanten. Het is jouw uitdaging om complexe technische vraagstukken te vertalen naar passende aanbiedingen. Jij bent expert in je vakgebied, kunt systematisch denken en weet klanten te pakken door het stellen van de juiste vragen. In deze functie rapporteer je aan de Director of  Sales, Business Development & Strategy van Stork.
 
Samengevat bestaan jouw werkzaamheden uit:
 

 • Het realiseren van nieuwe opdrachten en het uitbouwen van bestaande klantrelaties
 • Actieve acquisitie richting potentiële klanten;
 • het bezoeken, beheren en verder uitbouwen van de bestaande relaties;
 • Het ontwikkelen en beheren van accountplannen en virtueel aansturen van betreffende accountteams
 • het coördineren en stroomlijnen van klantwensen richting de interne organisatie;
 • Je bepaalt voortdurend het succes van het gekozen businessmodel, en presenteert business cases aan de hand van waargenomen kansen en/of bedreigingen aan Corporate Governance van Stork;
 • Je werkt vanuit een regio overschrijdende visie. Zorgt dat er voortdurend best practice plaatsvindt tussen de onderlinge regio’s en stuurt aan op succes van de totale onderneming boven regio- of vestigingsbelang.

  
Om in deze functie succesvol te zijn ben je in eerste instantie een sterke en vak volwassen, commerciële talent met bewezen resultaten in opdrachten met een omvang van €2,5-10M. Je bent een persoon die kansen ziet én deze praktisch weet te vertalen naar mogelijkheden voor Stork. Je kunt je goed identificeren met het product en de markt. Je weet op basis van consultative selling successen te boeken met als doel het bouwen aan langetermijnrelaties. Hiernaast ben je ook technisch goed onderlegd en kun je met gesprekspartners als projectleiders, engineers en management op DMU-niveau aan tafel meepraten.
 
 

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap, innovatie en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Specifieke eisen
 

 • Je hebt een technische opleiding op HBO/WO niveau afgerond;
 • Jij hebt minimaal 10 jaar werk ervaring in soort gelijke functie;
 • aantoonbare succesvolle commerciële ervaring;
 • Ervaring en netwerk in de business;
 • de volgende persoonskenmerken: commercieel gedreven, resultaatgericht, klant- en marktgericht, creatief, overtuigingskracht, extravert, doorzettingsvermogen, zelfstandig teamplayer en een aanpakker.

 
 

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Je werkgebied regio Limburg
Aantal uur per week: 40 uur

 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.
Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 

Contact

Ben jij de Sales Director die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.
Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Mark van Mil

Recruitment Manager

Mark van Mil

Gerelateerde vacatures

Interim HR Advisor

Head Office & Support

Interim HR Advisor

Functieomschrijving Voor ons bedrijfsonderdeel Sales, Business Development & Strategy, zijn Wij opzoek naar een Sales Director voor de regio: Zuid Oost (Limburg en Brabant) met focus […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Senior Accountmanager Belgie

Head Office & Support

Senior Accountmanager Belgie

Functieomschrijving Voor ons bedrijfsonderdeel Sales, Business Development & Strategy, zijn Wij opzoek naar een Sales Director voor de regio: Zuid Oost (Limburg en Brabant) met focus […]

Antwerpen Bachelor Degree (HBO)
Senior Accountmanager NW

Head Office & Support

Senior Accountmanager NW

Functieomschrijving Voor ons bedrijfsonderdeel Sales, Business Development & Strategy, zijn Wij opzoek naar een Sales Director voor de regio: Zuid Oost (Limburg en Brabant) met focus […]

Velsen Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.