Senior Accountmanager

Senior Accountmanager
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Elsloo
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Senior Accountmanager

Functieomschrijving

Voor EQIN in de regio Zuid Oost Nederland en Noordrijn Westfalen zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager. Als ervaren Accountmanager in de industriële markt ben je in deze functie verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van EQIN in jouw regio. Je voelt je verbonden met je klanten en weet als geen ander wat er bij hen speelt en waar je ze mee van dienst kunt zijn. Ondernemerschap, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn voor jou de sleutelwoorden in deze functie.

Taken en verantwoordelijkheden als Senior Accountmanager bij EQIN:

 • Om je klanten goed te woord te kunnen staan houd je de markt-/productontwikkelingen nauwlettend in de gaten en speel je adequaat in op actuele marktkansen;
 • Je beheert je eigen klantportfolio. Je bent in staat om met acquisitie je klantenbestand uit te breiden, maar bovendien ben je een ervaren relatiebeheerder. Je kent de klant, weet wat er speelt en bent daardoor als geen ander in staat om een passend advies te geven;
 • Je inzet en betrokkenheid zijn groot en indien nodig help je bij activiteiten op de vestiging. Je werkt nauw samen met je collega accountmanagers en de collega’s van de commerciële binnendienst;
 • Aan jou de taak om de marktpositie van EQIN in de regio Zuid Oost Nederland en Noordrijn Westfalen verder uit te bouwen.

Functie-eisen

Bij EQIN hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Specifieke eisen voor de Senior Accountmanager

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding, bij voorkeur HBO niveau;
 • Je hebt ervaring in de industriële verhuurmarkt;
 • Je hebt ruime ervaring in een vergelijkbare commerciële functie;
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in de door jouw te bedienen regio;
 • Je hebt ervaring met het werken met de gebruikelijke CRM- en ERP systemen;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift uitstekend.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Regio Zuid Oost en Noordrijn Westfalen, standplaats Elsloo
Aantal uur per week: 40 uur

 

Bedrijfsinformatie

EQIN B.V. is een 100% dochter van Fluor/Stork en is actief in Nederland en België. EQIN biedt innovatieve totaaloplossingen door de inzet van equipment en vakmensen. Naast betrouwbaar equipment dat voldoet aan alle eisen, leveren we meerwaarde doordat onze specialisten ervoor zorgen dat de inzet van het equipment volledig is afgestemd op de situatie van de klant. Onze missie is klanten ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. 

De klantenkring van EQIN B.V. bestaat voornamelijk uit bedrijven die actief zijn in de volgende industrieën:

 • Olie & Gas;
 • Windenergie;
 • (Petro)Chemie;
 •  Energiecentrales en afvalverwerking;
 •  Scheep- en staalbouw.

Naast de innovatieve totaaloplossingen en verhuur van industrieel equipment kunnen klanten bij EQIN ook terecht voor het kopen en onderhouden van lasapparatuur (FRONIUS), lasonderdelen en lastoebehoren, Generatoren (GESAN), (mobiele) Lichtmasten (TCP en Generac) en Compressoren (KAESER).

Contact

Ben jij de Senior Accountmanager die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter. 

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.

Bas Versnel

Bas Versnel

Gerelateerde vacatures

Proposal Engineer

Head Office & Support

Proposal Engineer

Functieomschrijving Voor EQIN in de regio Zuid Oost Nederland en Noordrijn Westfalen zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager. Als ervaren Accountmanager in de industriële […]

Sneek Bachelor Degree (HBO)
Stagiair(e) Digital Marketing

Head Office & Support

Stagiair(e) Digital Marketing

Functieomschrijving Voor EQIN in de regio Zuid Oost Nederland en Noordrijn Westfalen zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager. Als ervaren Accountmanager in de industriële […]

Utrecht Bachelor Degree (HBO)
Resource Planner

Head Office & Support

Resource Planner

Functieomschrijving Voor EQIN in de regio Zuid Oost Nederland en Noordrijn Westfalen zijn wij op zoek naar een Senior Accountmanager. Als ervaren Accountmanager in de industriële […]

Elsloo Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.