Software Engineer

Software Engineer
Functiegroep Electrical & Instrumentation
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Vlissingen
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Software Engineer

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Software Engineer die infra projecten tot een goed einde kan brengen: van ontwerp tot installatie?

In deze functie ontwerp en programmeer je PLC- en SCADA systemen. Deze systemen worden breed toegepast: van eenvoudige machinebesturingen tot systemen voor centrale bediening van decentrale objecten en complexe veiligheidssystemen.

Taken en verantwoordelijkheden als Software Engineer:

 • Je werkt veelal samen met hardware engineers, software engineers, en projectleiders in een projectteam en geef je richting aan de oplossingen binnen de projecten.
 • Je hebt regelmatig contact met klanten en technici van andere bedrijven en ben je een bepalende factor in de goede werking van de installaties.
 • Je adviseert zowel intern als extern, past de nieuwste technieken toe en gebruikt je creativiteit om technische problemen om te zetten in uitvoerbare oplossingen.

Functie-eisen

Bij Istimewa Elektro hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Specifieke eisen voor Software Engineer:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Elektrotechniek;
 • Je hebt enkele jaren ervaring in ontwerpen, inbedrijfstellen, testen en installeren van software in de infra en/of industrie;
 • Je hebt ervaring en kennis van Siemens (S7), PLC en SCADA software;
 • Je hebt kennis van elektrotechnische normen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk, kennis van technisch Engels.

 
Verder bezit je de volgende competenties:

 • Systematisch kunnen denken in de opzet van een werkaanpak is van belang;
 • Je bent creatief en beschikt over analytisch denkvermogen en affiniteit met gestructureerde ontwerpmethodieken, systems engineering;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Klantgerichtheid is voor jou vanzelfsprekend.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.
 
Locatie: Standplaats is Vlissingen
Aantal uur per week: 40 uur

Bedrijfsinformatie

Istimewa Elektro is een gerenommeerd elektrotechnisch Installatiebedrijf met ruim 185 vaste medewerkers en onderdeel van Stork. Onze activiteiten worden aangestuurd vanuit onze hoofdvestiging in het industriegebied Vlissingen-Oost. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland in de industrie, offshore, infrastructuur en in de water- en milieumarkt. Istimewa Elektro engineert, installeert, onderhoudt en inspecteert elektrotechnische installaties en besturingssystemen. Veelal worden wij reeds in het voortraject betrokken waardoor wij in staat zijn onze brede ervaring en kennis toe te voegen, hetgeen uiteindelijk leidt tot de meest efficiënte wijze van bouwen en onderhouden.

Contact

Ben jij de Software Engineer die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Kristel Goedegebuure- van Nieuwenhuijzen

Kristel Goedegebuure- van Nieuwenhuijzen

Gerelateerde vacatures

Elektromonteur

Electrical & Instrumentation

Elektromonteur

Functieomschrijving Voor onze onderhoudsactiviteiten en projecten in de natte infra (bruggen en sluizen), regio Noord-Brabant en Zuid-Gelderland, zijn wij op zoek naar een Elektromonteur. In deze functie ben […]

Veghel Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Werkvoorbereider

Electrical & Instrumentation

Werkvoorbereider

Functieomschrijving Voor de afdeling Kalibratie & Inspectie in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider met een servicegerichte instelling en sterke administratieve vaardigheden. Aan jou […]

Leeuwarden Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Junior Maintenance Engineer

Electrical & Instrumentation

Junior Maintenance Engineer

Functieomschrijving Wil jij jouw eerste baan graag starten als Junior Maintenance Engineer bij een veelzijdig elektrotechnisch installatiebedrijf? Ga dan bij ons aan de slag als Junior Maintenance […]

Vlissingen Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Manager Projectmanagement Asset Management Solutions

Otto Witjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Otto Witjes
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Electrical & Instrumentation

Electrical & Instrumentation

De vakgebieden van Stork

Electrical & Instrumentation

Lees verder over Electrical & Instrumentation

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.