Stagiair(e) Communicatie

Stagiair(e) Communicatie
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Utrecht
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Stagiair(e) Communicatie

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Stagiaire voor onze afdeling Communicatie en voor de werkgroep Vakmanschap van Stork.
 
In ons werk zijn onze kernwaarden belangrijke drijfveren. Dat is waar vakmanschap van Stork over gaat. Je gaat de promotie verzorgen voor dit project. Daarnaast zul je diverse taken voor de afdeling Communicatie oppakken.
 
Taken en verantwoordelijkheden bij Werkgroep Vakmanschap:

  • Voor de werkgroep Vakmanschap van Stork ga je de promotie vormgeven. Hiervoor zal je de nieuwsbrief op gaan stellen, je gaat artikelen schrijven, filmpjes opnemen en verspreiden, etc. etc.

Taken en verantwoordelijkheden bij Communicatie:

  • Voor de afdeling Communicatie ga je aan de slag met het verzorgen van de Jubileum nieuwsbrief;
  • Je draagt zorg voor de evaluatie en update van website teksten en nieuwe activiteiten;
  • Je organiseert mede de Awards Uitreikingscermonie die wij hebben voor medewerkers;
  • Je houdt je bezig met het introduceren van Yammer als intern communicatiemiddel;
  • En je werkt referentie cases verder uit.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 
Specifieke eisen voor de Stagiaire

  • Je volgt een HBO opleiding, in de richting Communicatie of vergelijkbaar en je bent op zoek naar een stageplaats.

Arbeidsvoorwaarden

Locatie: Utrecht
Aantal uur per week: 32-40 uur
Contractduur: stagecontract
Stagevergoeding: €500 bruto per maand

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.
 
Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de Stagiaire die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Bianca Schraag

Bianca Schraag

Gerelateerde vacatures

HR Manager

Head Office & Support

HR Manager

Functieomschrijving Als HR Manager België ben jij als lid van het HR Continental Europe team verantwoordelijk voor  België (600 FTE). Je maakt onderdeel uit van het […]

Antwerpen Master Degree/ MBA/PhD
Contract Manager

Head Office & Support

Contract Manager

Functieomschrijving De afdeling Contract Management, Risk & Legal begeleidt contracten van aanvraag tot oplevering.  De ondersteuning omvat het begeleiden en ondersteunen van de proposal manager en/of […]

Elsloo Bachelor Degree (HBO)
Contract Manager

Head Office & Support

Contract Manager

Functieomschrijving De afdeling Contract Management, Risk & Legal begeleidt contracten van aanvraag tot oplevering.  De ondersteuning omvat het begeleiden en ondersteunen van de proposal manager en/of […]

Rotterdam Botlek Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.