Stagiair(e) Digital Marketing

Stagiair(e) Digital Marketing
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Utrecht
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Stagiair(e) Digital Marketing

Functieomschrijving

Zin om te bouwen aan de toekomst van morgen en het Digital Marketing vak in de praktijk te ontdekken? Affiniteit met techniek in een dynamische omgeving? En herken jij jezelf in de volgende kernkwaliteiten en zin in een uitdaging? Reageer dan nu!

Leergierig, proactief, creatief, resultaatgericht en analytisch.

Voor ons Corporate Marketing team zijn wij op zoek naar een enthousiaste en proactieve stagiaire. Tijdens deze stage ga je het Digital Marketing vak in de praktijk verder leren kennen door hands-on ondersteuning te geven aan het Global Marketing en Communicatie team onder andere bij website performance optimalisatie, SEO, Google Adwords campagnes en Social Media invulling in onze geweldige en dynamische wereld van techniek. 

Het Corporate Marketing team bestaat momenteel uit vier collega’s en de Director Marketing. Het team is verantwoordelijk om de business development en sales doelstellingen van Stork wereldwijd te ondersteunen. Er zijn 6 regionale business lines en samen met de regionale Marketing Manager worden regionale marketing plannen ontwikkeld en geïmplementeerd waarbij digitale marketing een belangrijk onderdeel is. Je speelveld is dus internationaal en we vragen jou om ondersteuning wat past bij jouw kennis en waar je energie van krijgt.

Taken en verantwoordelijkheden als Stagiair(e) Marketing bij Stork:

 • Ondersteunen van Digital Marketing doelstellingen;
 • Afstemming en integratie van Global Marketing (event) calendar en Digital Marketing calendar
 • Website optimalisatie
 • Bewaken en verbeteren van online functionaliteiten
 • Vergroten van online exposure;
 • Google Adwords campagnes ondersteunen/verbeteren;
 • Online User Experience in kaart brengen;
 • Ondersteunen in de digitale marketing campagnes
 • Ideeën aandragen om online zichtbaarheid van Stork binnen de doelgroep te verbeteren
 • Willen leren en ontdekken;
 • Zorgvuldig omgaan met de online positionering van Stork in lijn met Stork’s ambitie; To be the Industry Reference. Every day, Everywhere.

 

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

Wat vragen wij? Stagiair(e) Digital Marketing

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing Communicatie of je volgt een minor in de richting van Digital Marketing;
 • Je hebt affiniteit of ervaring met Digital Marketing en je hebt goedkeuring van je opleiding om op deze afdeling stage te lopen;
 • Je bent analytisch en werkt nauwkeurig;
 • Je bent creatief en denkt out-of-the-box
 • Je bent gestructureerd en nauwkeurig waardoor plannen geen probleem voor jou is;
 • Je bent niet iemand die afwacht, maar neemt zelf het initiatief;
 • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband in een veeleisende en snel veranderende omgeving;
 • Je schrijft en spreekt goed Nederlands én Engels;
 • Je woont in de buurt van Utrecht;
 • Je bent vanaf augustus/september (eerder mag ook) beschikbaar voor 32 – 40 uur in de week, in de vorm van een meewerkstage. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat hebben wij jou te bieden? Arbeidsvoorwaarden

Locatie:                                    standplaats is Utrecht
Aantal uur per week:                 32-40 uur
Startdatum:                              augustus/september 2020 (eerder mag ook)      
 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 

Contact

Ben jij de energieke en lerende digitale kracht die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met Joris de Haas (Recruiter ai en HR): joris.dehaas@stork.com
 

Joris de Haas

Recruiter

Joris de Haas

Gerelateerde vacatures

HR medewerker SSC

Head Office & Support

HR medewerker SSC

Functieomschrijving Zin om te bouwen aan de toekomst van morgen en het Digital Marketing vak in de praktijk te ontdekken? Affiniteit met techniek in een dynamische […]

Utrecht Bachelor Degree (HBO)
Proposal Manager

Head Office & Support

Proposal Manager

Functieomschrijving Zin om te bouwen aan de toekomst van morgen en het Digital Marketing vak in de praktijk te ontdekken? Affiniteit met techniek in een dynamische […]

Almere Bachelor Degree (HBO)
Adviseur Compensation & Benefits

Head Office & Support

Adviseur Compensation & Benefits

Functieomschrijving Zin om te bouwen aan de toekomst van morgen en het Digital Marketing vak in de praktijk te ontdekken? Affiniteit met techniek in een dynamische […]

Utrecht Master Degree/ MBA/PhD
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.