Stagiair(e) Global Learning & Development

Stagiair(e) Global Learning & Development
Functiegroep Head Office & Support
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Utrecht
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Stagiair(e) Global Learning & Development

Functieomschrijving

De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je carrière te starten dan op het hoofdkantoor van een multinational als Stork. Wij zijn op zoek naar een energieke Stagiair(e) die graag in een internationale omgeving werkt aan verschillende projecten. Vanuit onze global L&D (Learning & Development) afdeling ontwikkelen we uiteenlopende instrumenten, programma’s en processen voor onze organisatie wereldwijd. Onderwerpen waaraan wij werken zijn o.a. Performance Management, Leadership Development en Talent Management.

Tijdens deze stage werk je direct samen met de Global Director L&D van Stork. Je neemt deel aan overleggen op hoog niveau waaraan je ook een bijdrage levert.

Taken en verantwoordelijkheden als Stagiair(e):

Je gaat meewerken aan onder andere de volgende onderwerpen, in een ondersteunende rol. Al jouw taken hebben een global scope:

 • Implementeren van een online Talent platform;
 • Implementeren van een nieuw leiderschapsmodel, als onderdeel van het global project team;
 • Verder ontwikkelen van een integrale Talent Development aanpak binnen Stork;
 • Vormgeven van verschillende Organization Development instrumenten;
 • Voorbereiden van de implementatie van een online Talent platform;
 • Verbeteren van de L&D intranet omgeving.

Daarnaast krijg je de vrijheid om op eigen initiatief ideeën uit te werken. Ook zal je regelmatig belangrijke meetings en calls bijwonen met stakeholders wereldwijd en ga je af en toe op bedrijfsbezoek bij andere vestigingen en/of externe opdrachtgevers. De uiteenlopende bezigheden en taken tijdens deze stage maken je werk afwisselend en inspirerend.

Functie-eisen

Functie-eisen voor de Stagiair(e)

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd jouw prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende houding.

Specifieke eisen voor de Stagiair(e)

 • Je bent 3e- of 4e-jaars student met een HBO of WO-achtergrond, bij voorkeur in Bedrijfskunde, HRM of Sociale Wetenschappen;
 • Je Engelse en Nederlandse schrijfvaardigheden zijn uitstekend;
 • Je bent communicatief en creatief;
 • Je werkt zelfstandig, proactief, gestructureerd en resultaatgericht;
 • Je bent leergierig en staat altijd open voor nieuwe inzichten, kennis en feedback;
 • Je bent analytisch sterk; 
 • Je vindt het leuk om kritisch over het huidige beleid na te denken en te brainstormen over innovatieve oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Utrecht
Aantal uur per week: 32-40 uur
Startdatum: September 2019
Stagevergoeding: € 600 per maand o.b.v. 40 uur
 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten. 

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 

Contact

Ben jij de Stagiair(e) die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Tom Diebels

Recruiter

Tom Diebels

Gerelateerde vacatures

Interim HR Advisor

Head Office & Support

Interim HR Advisor

Functieomschrijving De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
Senior Accountmanager Belgie

Head Office & Support

Senior Accountmanager Belgie

Functieomschrijving De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je […]

Antwerpen Bachelor Degree (HBO)
Senior Accountmanager NW

Head Office & Support

Senior Accountmanager NW

Functieomschrijving De keuze van je eerste werkgever is heel belangrijk. Je wilt goed beginnen en ambities kunnen waarmaken. Daarom is er geen betere plek om je […]

Velsen Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.