Stagiaire HR

Stagiaire HR
Functiegroep Power Services & Products
Opleidingsniveau Bachelor Degree (HBO)
Locatie Hengelo
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Stagiaire HR

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Hengelo zijn wij per september weer op zoek naar een nieuwe Stagiaire, 3e of 4e jaars, voor de afdeling HR. In deze stageplaats ben je verantwoordelijk voor ziekteverzuim en hierover adviseer je verschillende leidinggevenden. De stage is voornamelijk op tactisch niveau, de uitvoerende werkzaamheden zijn voornamelijk uitbesteed aan ons HR Shared Service Center. Het is dan ook belangrijk dat je initiatiefrijk bent en in staat bent om zelfstandig dingen op te pakken.
 

 • Je bent verantwoordelijk voor ziekteverzuim en zorgt voor getekende plannen van aanpak;
 • Je geeft managers uitleg over procedures;
 • Je overlegt met de HR-Manager welke route er gevolgd wordt bij ziektegevallen;
 • Je legt in het systeem afspraken met medewerkers vast en houdt deze bij;
 • Je schrijft (waarschuwings)brieven;
 • Je organiseert opleidingen;
 • Je ondersteunt de HR-Manager bij de cultuurtrajecten;
 • Je bent aanwezig bij VGM overleg (Veiligheid, Gezondheid & Milieu);
 • Naast deze werkzaamheden staan er meerdere uitdagende projecten op de plank, zoals het uitrollen van een nieuw functiehuis en een nieuw gezondheidsbeleid.

Functie-eisen

Wie zoeken wij?
Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.
 
Specifieke eisen voor de Stagiaire Human Resources

 • Je volgt een HBO Opleiding HR en bent op zoek naar een stage voor het 3e of 4e studiejaar;
 • Je bent beschikbaar per september 2017;
 • Je kunt goed overweg met de PC en het MS Office pakket.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is Hengelo
Aantal uur per week: 40 uur
Bij deze Stageopdracht hoort een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand.
 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 

Contact

Ben jij de HR Stagiaire die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter.

Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Bianca Schraag

Bianca Schraag

Gerelateerde vacatures

Business Controller

Power Services & Products

Business Controller

Functieomschrijving Als Business Controller voor Stork Gears & Services binnen de Stork Power Services divisie ben je verantwoordelijk voor het managen van financiële processen en bronnen […]

Rotterdam Bachelor Degree (HBO)
NDO Technicus

Power Services & Products

NDO Technicus

Functieomschrijving Heb je ervaring met het uitvoeren van Non-Destructief onderzoek (NDO) en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als NDO Technicus? Als NDO Technicus bij […]

Hengelo Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Lead Mechanical Engineer

Mechanical & Piping

Lead Mechanical Engineer

Functieomschrijving Voor Stork Thermeq in Hengelo zijn wij op zoek naar een Lead Mechanical Engineer. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van […]

Hengelo Bachelor Degree (HBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Power Services & Products

Power Services & Products

De vakgebieden van Stork

Power Services & Products

Lees verder over Power Services & Products

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.