Technicus Werktuigbouwkunde

Technicus Werktuigbouwkunde
Functiegroep Engineering
Opleidingsniveau Middelbaar Onderwijs (Secundair)
Locatie Rotterdam Botlek
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Technicus Werktuigbouwkunde

Functieomschrijving

Voor op een klantlocatie in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Technicus Werktuigbouwkunde.  In deze functie ben jij een specialist op het gebied van werktuigbouw met kennis van piping, rotating en appendages. Jij geeft adviezen aan onze klanten en doet reparatievoorstellen en voert deze zelfstandig uit. Jij neemt (binnen de gemaakte afspraken) het initiatief tot het inschakelen van derden. Ook het uitvoeren van keuringen, inspectiemetingen en beproevingen kunnen onderdeel uit maken van je takenpakket. Daarnaast verzorg jij de rapportages daarvan, of ziet daar op toe. Bij constatering van gebreken vindt terugkoppeling plaats naar de klant.
 
Taken en verantwoordelijkheden als Technicus Werktuigbouwkunde bij Stork:
 

 • Het uitvoeren, inbedrijfstellen en coördineren van montage- en/of installatiewerkzaamheden op het gebied van werktuigbouw. Werkzaamheden hebben voornamelijk een preventief en correctief georiënteerd karakter;
 • Het installeren, testen,  en onderhouden van systemen, apparatuur en technische installaties;
 • Jij kunt geconfronteerd worden met meerdere technische deelgebieden;
 • Jij organiseert, situatie afhankelijk, de benodigde materialen, materieel en mensen;
 • Jij bewaakt meer/minderwerk, houdt veranderingen bij en rapporteert deze aan belanghebbende(n);
 • Jij kan leiding geven (verdeling, bespreking en bewaking van werkzaamheden) aan medewerkers. Ook het coachen van minder ervaren collega’s is jou niet vreemd.

 

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.

Specifieke eisen voor de Technicus Werktuigbouwkunde:

 • Je hebt afgeronde MBO (4) opleiding in de richting Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt tenminste 10 jaar werkervaring als een Technicus W in een industriële omgeving;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer;
 • Je bent communicatief vaardig en je bent klantgericht;
 • Je bent in het bezit van een VCA certificaat, rijbewijs B en hebt eigen vervoer;
 • Je bent bereid om te reizen hebt geen bezwaar tegen (incidenteel) onregelmatige werktijden;
 • Je bent het gewend om op chemische fabrieken en raffinaderijen te werken;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent zeer flexibel en oplossingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: Standplaats is een klantlocatie in de regio Rotterdam
Aantal uur per week: 40 uur
 

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten. Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

Contact

Ben jij de ervaren Technicus Werktuigbouwkunde die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter. Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Sunny Lakerveld

Recruiter

Sunny Lakerveld

Gerelateerde vacatures

Junior Field Service Engineer

Engineering

Junior Field Service Engineer

Functieomschrijving Voor op een klantlocatie in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Technicus Werktuigbouwkunde.  In deze functie ben jij een specialist […]

Rotterdam Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ervaren Field Service Engineer

Engineering

Ervaren Field Service Engineer

Functieomschrijving Voor op een klantlocatie in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Technicus Werktuigbouwkunde.  In deze functie ben jij een specialist […]

Rotterdam Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Hoofduitvoerder

Engineering

Hoofduitvoerder

Functieomschrijving Voor op een klantlocatie in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Technicus Werktuigbouwkunde.  In deze functie ben jij een specialist […]

Velsen Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Manager Projectmanagement Asset Management Solutions

Otto Witjes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Otto Witjes
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.