Werkvoorbereider W

Werkvoorbereider W
Functiegroep Mechanical & Piping
Opleidingsniveau Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Locatie Amsterdam
Interesse
Of deel
Print deze pagina print

Werkvoorbereider W

Functieomschrijving

Voor onze locatie in Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider. Als Werkvoorbereider zorg je dat reparatie-, onderhouds-, shutdowns (gezien de hogere tijdsdruk), nieuwbouw en installatiewerkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

  • In deze veelzijdige baan heb jij verschillende taken.  Je werkt met een ERP systeem en maakt kostprijscalculaties. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een planning en jij brengt advies uit over de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting. Jij verzorgt de diverse inkoop opdrachten. Tevens verzorg jij dagelijks de benodigde werkvergunningen die vereist zijn voor de uit te voeren werkzaamheden.
  • Jij hebt in jouw rol veel verschillende contacten. Jij voert dagelijks overleg met de teamleider en jij hebt veel afstemming met collega’s en specifiek met de werkvoorbereider E&I. Jij hebt veel contact met zowel interne als externe klanten. Jij vindt het een uitdaging om ad-hoc problemen op te lossen en jij bent in staat om rust te creëren in een hectische omgeving.
  • Je bepaalt en coördineert de uit te besteden werkzaamheden;
  • Je houdt toezicht op het volgen en naleven van de algemeen geldende en (klant) specifieke (veiligheids)voorschriften en je bent verantwoordelijk voor het voeren van een correcte sluitende administratie;
  • Je vindt het een uitdaging om ad-hoc problemen op te lossen en je bent in staat om rust te creëren in een hectische omgeving.

Functie-eisen

Binnen Stork hechten wij veel waarde aan een aantal kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft, je continu streeft naar het leveren van resultaat en aan verwachtingen van de klant voldoet. Je werkt op een prettige manier samen met anderen en past je opgebouwde kennis en technologie zo goed mogelijk toe.
 
Specifieke functie-eisen Werkvoorbereider WTB

  • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op MBO-niveau, specifiek in werktuigbouwkundige richting;
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de olie- en gas industrie / petrochemie;
  • Je bent inzetbaar bij diverse klanten en op diverse werkzaamheden;
  • Jij bent in staat om zelfstandig te werken en jij bent stressbestendig. Jij hebt een service georiënteerde houding met uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Jij bent bereid om ook veelvuldig op de diverse locaties van Stork te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

Locatie: de standplaats is Amsterdam
Aantal uur per week: 40 uur, tevens draai je consignatie diensten na werktijden, zowel door de weeks als in het weekend

Bedrijfsinformatie

Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement. Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

Stork is samen met Fluor, een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding: voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen. Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.
 

Contact

Ben jij de Werkvoorbereider die we zoeken? We zien graag je CV en motivatie tegemoet. Voor meer informatie over de vacature of procedure kun je contact opnemen met onderstaande Recruiter. Een (persoonlijkheids)test en screening maken mogelijk onderdeel uit van het selectietraject.
 

Bianca Schraag

Bianca Schraag

Gerelateerde vacatures

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Mechanical & Piping

Junior Werkvoorbereider Heat Treatment

Functieomschrijving Voor onze specialistische afdeling Heat Treatment zijn wij op zoek naar een (Junior) Werkvoorbereider voor de locatie Rotterdam Botlek. Binnen ons specialisme bieden wij allesomvattende […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Gloeitechnicus ZW

Mechanical & Piping

Gloeitechnicus ZW

Functieomschrijving Voor onze locatie in Rotterdam Botlek zijn wij op zoek naar een Gloeitechnicus. Als Gloeitechnicus houd je je bezig met het uitvoeren van warmtebehandelingen aan […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

Senior Werkvoorbereider Mechanical & Piping

Functieomschrijving Voor onze projecten en onderhoudsactiviteiten in het Rotterdam Botlek gebied, zijn wij op zoek naar een Senior Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde met ervaring in de industrie. In deze functie houd […]

Rotterdam Botlek Beroeps Onderwijs Middelbaar (MBO)
Ben je benieuwd naar al onze mogelijkheden?
Bekijk alle vacatures

Jouw toekomstige collega’s in dit vakgebied

Site Coördinator Traineeship Financieel

Nikki Schutte

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras pretium risus varius, finibus dui non, scelerisque nibh. Nullam aliquet metus at tincidunt iaculis.

Lees verder
Nikki Schutte
Maak kennis met meer toekomstige collega's
Lees verder

Mechanical & Piping

Mechanical & Piping

De vakgebieden van Stork

Mechanical & Piping

Lees verder over Mechanical & Piping

Ontvang nieuwe vacatures

Blijf op de hoogte van onze actuele vacatures en schrijf je in voor een job alert. Je krijgt dan automatisch alle nieuwe, relevante vacatures per e-mail toegestuurd.